Digital Wanderers coloreaza cu…

Termenul de digital marketing este o umbrela pentru o larga varietate de canale si insumeaza toate eforturile tale pentru a-ti creiona sau creste prezenta brandului in online. Site-ul tau, articolele de pe blog, prezenta in social media (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc.), campaniile tale de email marketing sunt doar cateva exemple care iti arata diversitatea mediului online.

Tine de tine si de partnerul tau de consultanta in digital marketing sa le alegi pe acelea care ti se potrivesc tie. Noi credem ca fiecarui brand in parte i se potrivesc anumite canale, nu toate. A incerca sa fii prezent pe toate canalele mediului online inseamna de fapt sa incerci sa alergi dupa prea multi iepuri in acelasi timp, micsorandu-ti astfel impactul asupra audientei care merita – clientii tai!

Marketing-ul a insemnat intotdeauna sa te conectezi cu audienta potrivita, in locul potrivit. Noi, Digital Wanderers, suntem aici pentru a te ajuta sa iti colorezi prezenta digitala!

Social Media Management

Prezenta pe canalele de social media este vitala pentru orice brand. Chiar daca nu trebuie sa fii prezent pe toate canalele, alegerea celor care se potrivesc cel mai bine brand-ului tau este esentiala pentru vizibilitate, cresterea traficului pe site sau generarea de noi lead-uri pentru business-ul tau.

Noi te ajutam sa alegi platformele care ti se potrivesc cel mai bine si ne ocupam de crearea continutului si a calendarului de postari in functie de obiectivele pe care le stabilim impreuna.

Content Management

Un brand fara continut propriu si valoros isi pierde credibilitatea in piata. De aceea, este extrem de important sa produci continut de calitate care sa multumeasca audienta. Odata ce devii formator de opinie in industria in care activezi, vei observa o crestere a traficului pe site, a vizibilitatii in piata si in cele din urma, in vanzari.

Content Management inseamna ajutorul nostru in tot ceea ce presupune scrierea de articole, research al cuvintelor cheie pe care sa le incluzi atat in continut, cat si in site, dar si verificare gramaticala si de sens a unor articole deja existente.

Email Marketing

Campaniile de email marketing sunt folosite de cele mai multe branduri pentru a comunica un mesaj specific catre audientele lor. Chiar daca te gandesti la un anunt general despre brand si serviciile tale, continut de calitate creat pentru publicul tau tinta sau oferte de ne-ratat, o campanie de email marketing te poate ajuta sa ajungi la cea mai potrivita audienta.

Noi te ajutam atat cu creare de continut, management de baze de date, dar si sfaturi despre cum poti obtine cele mai bune rezultate – cresterea Open Rate, CTR (Click-Through-Rate) sau alti indicatori specifici brand-ului tau.

Campanii platite de digital marketing

Orice campanie platita de digital marketing, fie ca vorbim de Google AdWords, Facebook, Instagram sau LinkedIn Ads, are nevoie de dedicare si monitorizare constanta.

Noi cream campaniile platite bazat pe research amanuntit al cuvintelor cheie potrivite pentru brand, dar si pe conturarea unei audiente nisate si potrivite pentru specificul business-ului. Campaniile platite realizate cu multa implicare si analize amanuntite in timp real aduc trafic pe site, dar si lead-uri semnificative ce se pot concretiza in vanzari.