Digital Marketing este al doilea nostru nume de mai bine de 5 ani. Spunem asta dupa ce ne-am format atat in companii medii, cat si in corporatii, lucrand alaturi de clienti din industrii variate – de la FMCG, Retail sau IT, pana la Automotive si Consultanta. Am fost martore la crearea mediului digital si avem avantajul ca am crescut alaturi de el.

Digital Wanderers inseamna curajul de a experimenta, deschiderea catre noile tendinte si imbinarea naturala dintre creativitate si tehnologie.

Proiectul l-am pornit din dorinta de a sparge monotonia campaniilor de Digital Marketing si de a personaliza imaginea unui brand in online, avand in permanenta scopul principal de a livra cele mai bune rezultate. Credem ca fiecare client este diferit si, drept urmare, merita o experienta unica, complet adaptata nevoilor brandului sau.

Separat, suntem doua femei creative si cu dorinta de schimbare. Impreuna, suntem o echipa care crede in diversitatea constructiva a ideilor, in plusul de valoare adus de brainstorming si in feedback-ul constant care maximizeaza calitatea muncii noastre.

Andra Costea

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii m-a invatat ca trebuie sa verific orice informatie din cel putin 3 surse si ca puterea cuvintelor asezate cu talc unul langa celalalt e mult peste ceea ce imi inchipuiam eu. Masterul de Productie Multimedia si Audio-video m-a invatat ca e misto sa ai abilitati tehnice si ca asezarea de cuvinte de care aminteam mai sus are si mai mult impact daca e insotita de un infografic explicativ, un video viral sau o imagine fain incadrata.

In sfarsit – dar in niciun caz in final – la joburi am invatat ca toate cele de mai sus se fac mai cu spor in echipa, ca e loc de creativitate in orice domeniu, ca atunci cand nu respecti deadline-ul un unicorn isi pierde puterile magice si ca imi place sa inovez. Asa ca am facut echipa cu Mara, ne-am pus pe aruncat cu creativitate in stanga si in dreapta, ne-am facut un scop in sine din a avea grija de unicornii de pretutindeni si ne-am asumat ca inovatia inseamna curaj! Iar noi il avem din belsug! Eu sunt Andra Costea si am grija ca fiecare proiectel la care lucrez si fiecare om cu care ma intersectez sa lase o urma colorata pe panza pe care imi pictez viata.

Mara Hoaghe

Mara, incantata! Ma defineste fascinatia pentru marketing in toate formele sale si sunt, cu siguranta, “copilul tehnologiei”. Cu o exprienta de peste 6 ani in industria de evenimente, mi-am descoperit aproape intamplator pasiunea pentru marketing, dintr-o provocare acceptata la momentul potrivit.

De atunci, invat in fiecare zi tehnici si modalitati noi prin care imi pot ajuta clientii sa atinga cele mai bune rezultate de expunere in online. Nu cred intr-o solutie perfecta pentru oricine, mai degraba consider ca orice poate fi adaptat in functie de nevoi. Nu imi este frica sa explorez taramuri noi, atata timp cat acest lucru aduce zambete pe fetele oamenilor cu care lucrez.

Preferatele mele din paleta de marketing online sunt: Google Ads, Facebook Ads, dar si interpretarea si imbunatatirea rezultatelor campaniilor create. In plus, cand vine vorba de ustensile, Google Analytics este unul dintre prietenii mei cei mai buni, ajutandu-ma sa imi creionez mult doritul “mind map” al campaniilor digitale, asemeni lui Sherlock Holmes.

Noi avem culorile pregatite, tu vino cu plansa brand-ului tau!